Salut !

Salut ! Numele meu este Alexandru Doicaru si sunt Assistant Manager la firma General Electronic Service (GES).Firma noastra este reparator autorizat FORD in judetul Vrancea si partener BDT vanzari autoturisme. Este formata dintr-o echipa tanara, media de varsta situandu-se la 24-25 de ani. Isi are locatia pe Calea Munteniei nr. 24 (DN2) Km 182+709, Focsani. Pe langa domeniul principal (Vanzari si Reparatii autovehicule FORD), Firma noastra activeaza si pe piata de Accesorii Auto.

Azi am deschis acest blog, pentru a va putea arata si da informatii despre Accesoriile Auto Pe care Firma Noastra le comercializeaza. Am considerat ca astfel putem fi mai aproape de clientii nostri, putem discuta cu ei, ei isi pot arata nedumeririle si chiar nemultumirile, pot adresa intrebari despre firma noastra, despre serviciile noastre. Pe scurt, se poate vorbi de ORICE ! Vrem sa existe o transparenta intre firma, clienti, produse si servicii. Vrem sa va aflam parerea, sa va spuneti nemultumirile, caci doar cu ajutorul vostru putem deveni mai buni !

Pentru inceput acest blog se va referii doar la partea de Accesorii Auto (in principal Jante si Anvelope – dupa cum sugereaza si numele), urmand ca in viitor sa deschidem noi blog-uri si despre celelalte produse si servicii.

In cursul zilei de maine vom posta despre Jantele si Anvelopele ce fac parte din oferta noastra, si asteptam intrebarile dumneavoastra.

Pana atunci, cu bine !

Cu Stima,

Alexandru Doicaru

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: